Antena 3 CNN Externe Un pastor american se roagă pentru moartea lui Barack Obama (VIDEO)

Un pastor american se roagă pentru moartea lui Barack Obama (VIDEO)

Un pastor american se roagă pentru moartea lui Barack Obama (VIDEO)
Sursa foto: steven andreson
01 Sep 2009   •   20:29

Dacă de la majoritatea preoţilor ne aşteptăm să aibă gânduri bune, sau, cel puţin, neutre, faţă de semenii lor, un pastor american a şocat o ţară întreagă când a declarat că îi doreşte moartea preşedintelui Barack Obama. Mai mult, omul se roagă în fiecare seară ca preşedintele să se îmbolnăvească de cancer de creier şi îi îndeamnă şi pe enoriaşii săi să facă la fel, anunţă Fox News.

Steve Anderson este la fel de pornit şi împotriva homosexualilor şi a celor care fac avorturi. De altfel, se pare că acesta este motivul principal pentru care bărbatul îi doreşte moartea lui Obama.

?Ar trebui să mă rog pentru acest diavol socialist, criminal şi asasin de copii?? se întreabă pastorul baptist din Arizona. El adaugă că, deşi nu ar încuraja acest lucru, nu ar condamna pe nimeni care l-ar asasina pe preşedintele Barack Obama.

De altfel, bărbatul care s-a prezentat cu o puşcă de asalt în Phoenix, pentru a asista la discursul preşedintelui Obama, pare să fie unul dintre enoriaşii lui Andreson.Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close