Antena 3 CNN Externe Un preot catolic spune că s-a întâlnit cu Dumnezeu, iar acesta este de fapt FEMEIE

Un preot catolic spune că s-a întâlnit cu Dumnezeu, iar acesta este de fapt FEMEIE

Un preot catolic spune că s-a întâlnit cu Dumnezeu, iar acesta este de fapt FEMEIE
25 Feb 2015   •   16:26

Un preot catolic din Massachusetts, SUA, s-a trezit la viaţă după ce s-a aflat în moarte clinică şi susţine că a avut o revelaţie în ceea ce îl priveşte pe Dumnezeu.

Părintele John Micheal O'neal, în vârstă de 71 de ani, spune că sufletul său a călătorit în Rai în timpul celor 48 de minute de moarte clinică.

Asemenea experienţe sunt frecvente în cazul celor care intră într-o stare medicală atât de gravă. Cu toate acestea, preotul american spune că l-a văzut pe Dumnezeu, iar acesta este de fapt o femeie, cu trăsături specific feminine şi o atitudine "maternă".

Bătrânul preot menţionează că amintirile sale, cu ceea ce s-a întâmplat cu el în acel interval, au rămas încă vii în memoria sa.

"Avea o voce blândă şi liniştitoare şi prezenţa ei se resimţea ca o îmbrăţişare maternă. Faptul că Dumnezeu este Mama Sfântă, în loc de Tatăl Sfânt nu mă îngrijorează absolut deloc, Ea este tot ce am sperat că este, chiar mai mult decât atât", se confesează preotul.

Remarcile acestuia au agitat spiritele în cadrul bisericii catolice americane şi au ajuns până la Vatican. Preotul spune acum că intenţionează să propăvăduiască lumii întregi propriile sale viziuni referitoare la Dumnezeu.

"Îmi doresc în continuare să vorbesc despre Dumnezeu. Vreau să împărtăşesc cunoştinţele mele despre Dumnezeu Mama, Fiul şi Sfântul Duh întregii lumi creştine. Dumnezeu este mare şi binevoitor chiar dacă este femeie", adaugă clericul.

×
Subiecte în articol: Dumnezeu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close