x close

Un preot român din Torino şi soţia sa gravidă, infectaţi cu coronavirus. Apelul Bisericii: "Rugaţi-vă! Preoteasa se simte foarte rău"

de D.G.    |    23 Mar 2020   •   19:17
Un preot român din Torino şi soţia sa gravidă, infectaţi cu coronavirus. Apelul Bisericii: "Rugaţi-vă! Preoteasa se simte foarte rău"  817

Un preot român stabilit în Torino şi soţia sa gravidă au fost infectaţi cu coronavirus.

Reprezentanții bisericii au făcut un apel pe Facebook ca enoriașii să se roage pentru săntatea celor doi. Postarea a fost distribuită de sute de oameni.

Potrivit autorului apelului, femeia este gravidă în luna a şasea şi se simte foarte rău, iar preotul român nu mai poate sluji, deoarece este și el contaminat.

Cei doi mai au împreună trei copii și nu pot fi trataţi într-un spital, întrucât nu mai sunt locuri.

"Pomeniți, vă rugăm,din toată inima, la Sfânta Liturghie si Sfântul Maslu(sau chiar acasa in rugăciunile noastre zilnice) familia unui preot din Italia, Torino, a cărui Preoteasă gravidă in luna a 6-a, este testată pozitiv cu Covid-19 si careia ii este f rău .

Sotul, parintele, a fost primul contaminat iar acum e la domiciliu si nu mai slujeste.
Mai au 3 copilasi micuti care sunt in regula, slavă Domnului! Dar dna este f speriata, nu poate vorbi din cauza tusei. Tot la domiciliu se trateaza deoarece spitalele nu mai au locuri...

Preot Cristian Lazăr
Przb. Ioana Nectarie", se arată pe pagina Creştin Ortodox.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati