Antena 3 CNN Externe Un primar din Marea Britanie i-a interzis lui Donald Trump să intre în oraș 

Un primar din Marea Britanie i-a interzis lui Donald Trump să intre în oraș 

Un primar din Marea Britanie i-a interzis lui Donald Trump să intre în oraș 
12 Iul 2018   •   13:34

Primarul orașului Sheffield din Marea Britanie i-a "interzis" președintelui american Donald Trump să viziteze orașul. Magid Magid a făcut anunțul în timp ce a ținea o ședință a Consiliului Local din Sheffield și a purtat un sombrero "în solidaritate" cu Mexicul. 

Politicianul a scris pe Twitter că Trump este un „om de nimic”, "și îi este din această cauză "interzis de acum încolo în orașul Sheffield". 

Ales în luna mai, la vârstă de numai 28 de ani, el este cel mai tânăr primar ales până acum. Consiliul a spus că Magid nu are puterea de a interzice cuiva să între în oraș, dar consiliul complet "poate printr-o dezbatere și un proces colectiv și democratic să fie de acord să condamne opiniile unui individ sau unei organizații". 

Primarul a postat pe Twitter: "Eu, Magid Magid, primar și primul cetățean al acestui oraș, declar nu numai că Donald J. Trump este un om de nimic, dar de asemenea că îi este interzis de acum încolo în orașul Sheffield!”

 


  
 "În continuare declar că 13 iulie va fi Ziua Solidaritătii cu Mexic!", a adăugat primarul. 
  
 Trump urmează să viziteze Marea Britanie pe 13 iulie însă primarul Magid a declarat că este puțin probabil că acesta să viziteze orașul Sheffield. 

Sursă: BBC 

×
Subiecte în articol: interdictie Donald Trump
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close