Antena 3 CNN Externe Un proxenet român a fost condamnat la 15 ani de închisoare în Marea Britanie

Un proxenet român a fost condamnat la 15 ani de închisoare în Marea Britanie

Un proxenet român a fost condamnat la 15 ani de închisoare în Marea Britanie
Sursa foto: Foto: diacaf.com
de M.Z.    |    09 Iul 2013   •   17:51

Un proxenet român a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru viol, trafic de persoane în Marea Britanie pentru exploatare sexuală şi proxenetism, informează Daily Mail în ediţia on-line.

Marcel Vasile, un proxenet român în vârstă de 36 de ani, a "cumpărat" o femeie de 23 de ani, pe care a forţat-o să se prostitueze timp de 15 ani.

Tatăl şi fratele victimei, Bogdan Nejloveanu şi respectiv Marius Nejloveanu, au traficat-o pe femeie în Marea Britanie din România în noiembrie 2007.

În 2008, Marius Nejloveanu şi-a "vândut" sora lui Marcel Vasile. Acesta a dus-o într-o casă din suburbia Dagenham unde a ţinut-o captivă şi a violat-o, după care a mers cu victima sa în diverse bordeluri unde a forţat-o să se prostitueze.

După câteva luni, femeia a reuşit să scape şi a mers la poliţie. Victima a decis apoi să sprijine o acţiune a justiţiei împotriva proxenetului român. Marcel Vasile a fost extrădat din Spania în decembrie 2012, pe baza unui mandat de arestare european.





×
Subiecte în articol: arest Marea Britanie viol
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close