Un refugiat sirian s-a alăturat partidului Angelei Merkel

de D.G.    |    14 Sep 2016   •   11:04
Un refugiat sirian s-a alăturat partidului Angelei Merkel

Cancelarul Angela Merkel s-a confruntat cu numeroase critici in legatura cu modul in care a gestionat criza refugiatilor din Germania, transmite Agerpres.

Insa, insa partidul sau conservator, Uniunea Crestin Democrata (CDU), a castigat un nou membru datorita pozitiei pe care cancelarul german a avut-o in legatura cu acest subiect - un refugiat sirian in varsta de 41 de ani, relateaza marti DPA.

"O admir pe ea si politica ei, a facut foarte mult pentru noi", a declarat Imad Kharma pentru DPA.

Decizia Angelei Merkel in urma cu un an de a deschide granitele tarii pentru a permite unui aflux de refugiati - aproximativ un milion - sa intre in Germania, precum si refuzul ei de a impune un numar limita de refugiati pe care tara ii poate primi, au starnit diviziuni profunde in cadrul formatiunii sale politice si o scadere brusca a popularitatii sale.

"Ea ne-a sprijinit si acum vrem sa lucram cu ea", a declarat Kharma, care a afirmat ca spera sa o intalneasca pe Angela Merkel.

Cu toate acestea, nefiind cetatean al Uniunii Europene, Kharma va trebui pentru moment sa se multumeasca cu statutul de invitat al filialei CDU din orasul Grossenhain, aflat langa Dresda.

Parteneri
x close