Antena 3 CNN Externe Un român a devenit erou la Milano după ce și-a riscat viața pentru a-și face datoria

Un român a devenit erou la Milano după ce și-a riscat viața pentru a-și face datoria

Un român a devenit erou la Milano după ce și-a riscat viața pentru a-și face datoria
Sursa foto: Foto: gazetaromaneasca.com
13 Noi 2018   •   09:53

Un român în vârstă de 50 de ani, paznic la un bloc din Milano, era să plătească cu viața pentru că a vrut să-și facă meseria. El a fost bătut și înjunghiat cu o șurubelniță de niște hoți , care au vrut să prăduiască locuințele din acel imobil.

Paznicul imobilului din Valtorta 38, în zona Turro, s-a trezit miercuri după amiază, cu doi hoți în față. Fără să se gândească de două ori, a încercat să-i blocheze și a fost atacat. Incidentul a durat în jur de zece minute, explică bărbatul și s-a terminat pe stradă. Unii trecători au chemat poliția care a arestat unul dintre criminali: un chilian de 30 de ani, cu antecedente. 

„Păreau animale, m-au lovit în fața cu cleștii și cu ranga și mi-au înfipt o șurubelniță în spate, în timp ce mă loveau cu picioarele și pumnii peste tot. Dar am rezistat să-mi apăr blocul, gândindu-mă la toate familiile care au încredere în mine. Și o voi face din nou”, a povestit paznicul blocului de pe via Valtorta 38, în zona Turro pentru Il Giorno, a anunțat gazetaromaneasca.ro.


 

×
Subiecte în articol: roman Milano viaţa risc datorie
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close