Antena 3 CNN Externe Un român a fost condamnat la 25 de ani de ÎNCHISOARE în Belgia, pentru VIOL şi CRIMĂ

Un român a fost condamnat la 25 de ani de ÎNCHISOARE în Belgia, pentru VIOL şi CRIMĂ

Un român a fost condamnat la 25 de ani de ÎNCHISOARE în Belgia, pentru VIOL şi CRIMĂ
Sursa foto: Foto: bakersfieldnow.com
07 Dec 2013   •   13:49
Un român în vârstă de 25 de ani a fost condamnat, vineri seara, la 25 de ani de închisoare după ce a fost declarat vinovat de uciderea unei localnice din Aywaille, în provincia belgiană Liege, relatează site-ul rtl.be, conform Mediafax.
Românul Adrian Fundăcescu a fost declarat vinovat de uciderea unei femeie din comuna Aywaille, în noaptea de 20 spre 21 mai 2011, în jurul orei locale 01.30 (02.30 ora României). Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost agresată în plină stradă şi constrânsă prin forţă să îl urmeze pe agresor, după care a fost violată, sufocată şi strangulată. 
Cadavrul femeii a fost descoperit în ziua următoare de trecători, fiind acoperit cu frunze. Adrian Fundăcescu a fost identificat ca fiind autorul faptelor. El frecventa aceeaşi cafenea ca victima şi se afla sub influenţa alcoolului atunci când a văzut-o trecând pe stradă şi a decis să o violeze.
Acuzatul a contestat intenţia de a o ucide şi a vorbit despre un deces accidental, cauzat de violenţa din timpul violului. Dar juraţii au considerat că, în timpul violului care a durat mai multe minute, Adrian Fundăcescu a decis să ucidă victima pentru a se asigura că nu îl va denunţa. Pentru a o împiedica să strige, el a recurs la strangulare.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close