Antena 3 CNN Externe Un român a fost felicitat de Obama. "Sper că eşti mândru de contribuţia ta la perpetuarea artei în America"

Un român a fost felicitat de Obama. "Sper că eşti mândru de contribuţia ta la perpetuarea artei în America"

Un român a fost felicitat de Obama. "Sper că eşti mândru de contribuţia ta la perpetuarea artei în America"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Dec 2013   •   17:14

Muzicianul român Nicolae Feraru a fost felicitat de preşedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Artistul a primit o scrisoare de la Obama în care acesta îl felicită pentru premiul care i-a fost acordat în urmă cu trei luni la Washington. Românul a primit atunci, în prezenţa mai multor membri ai Congresului, cea mai înaltă distincţie acordată unui artist.

Ţambalistul român, Nicolae Feraru, a fost felicitat de preşedintele american Barack Obama pentru contribuţia adusă culturii americane.

Nicolae Feraru i-a cucerit de mult pe americani şi spune că este onorat de recunoştinţa preşedintelui american. Trăieşte în Statele Unite din 1988, dar nu a uitat nicio clipă de unde a plecat.

"Artele tradiţionale şi populare au puterea de a ne lărgi orizonturile şi de a ne îmbogăţi viaţa, ne unesc şi ne amintesc că suntem oameni şi unii şi ceilalţi (...) Sper că eşti mândru de contribuţia ta la perpetuarea artei în America. Felicitări, încă o dată, pentru distincţia primită. Îţi doresc toate cele bune.

Cu sinceritate,
Barack Obama
"





×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close