Antena 3 CNN Externe Un român a îngrozit Spania. Şi-a mutilat şi ucis iubita, apoi s-a sinucis

Un român a îngrozit Spania. Şi-a mutilat şi ucis iubita, apoi s-a sinucis

Un român a îngrozit Spania. Şi-a mutilat şi ucis iubita, apoi s-a sinucis
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
05 Aug 2012   •   19:52

Un român a îngrozit Spania! Bărbatul a mutilat şi a ucis cu sânge rece o tânără de 29 de ani, de care era îndrăgostit, apoi s-a sinucis. A fost doar un moment de nebunie, spun martorii. Însă cazierul românului spune altceva: în urmă cu un an, fusese arestat pentru agresarea sexuală a unei brazilience.

Pofta de sex şi setea de sânge l-au transformat pe românul de 22 de ani într-un monstru. Era îndrăgostit de fiica şefului şi încercase cu toate armele s-o cucerească. În cele din urmă, a pus mâna pe cuţit. A abandonat apoi trupul într-o ladă, în fabrica deţinută de tatăl fetei, din oraşul Castro Urdiales.

Cu mintea întunecată, tânărul a ajuns acasă, o casă pe care tot tatăl fetei i-o oferise. Acolo şi-a pus capăt zilelor. Înainte să moară, tânărul i-a scris un mesaj şefului său.

Dărâmat, Fernando şi-a găsit fiica ucisă de românul pe care îl primise în casa şi în fabrica sa. A fost un şoc pentru toată familia. Nu şi pentru poliţiştii spanioli.

Anul trecut, românul, însoţit de alţi patru prieteni, a intrat cu forţa în casa unei brazilience. Toţi cinci au fost arestaţi, dar eliberaţi la scurt timp. Neîmplinit, românul şi-a îndreptat atenţia către tânăra zâmbitoare şi plină de viaţă din casa şefului său.

Pentru român, fiica şefului era fructul oprit, aşa că i-a dat întâlnire în moarte. Familia fetei o plânge acum în Spania. În România, familia criminalului aşteaptă ca trupul lui să fie repatriat şi înmormântat în oraşul natal, Galaţi.


×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close