Antena 3 CNN Externe Un român acuzat de tentativă de viol, violenţă şi furt la Nisa

Un român acuzat de tentativă de viol, violenţă şi furt la Nisa

Un român acuzat de tentativă de viol, violenţă şi furt la Nisa
Sursa foto: Foto: topnews.in
de N.B.    |    11 Aug 2011   •   14:30

Un român de 21 de ani a fost arestat la Nisa pentru tentativă de viol asupra unei femei din Suedia, pe care a agresat-o şi i-a furat geanta, scrie Mediafax.

Totul s-a întâmplat în data de 3 august, dar cazul a fost ţinut secret pentru o mai bună desfăşurare a anchetei, principalul suspect fiind deja arestat.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, aflată în vacanţă pe Coasta de Azur, se întorcea spre locul unde era cazată. Ea nu l-a observat pe tânărul care o urmărea şi care a alergat în urma ei până în holul clădirii.

Bărbatul a început să o lovească pe femeie cu pumnii şi cu picioarele. Agresorul i-a spart arcada şi a muşcat-o de deget. El i-a mângâiat organele genitale şi a încercat să-i dea jos lenjeria intimă, până când a intervenit un rezident, care l-a pus pe fugă.

A fugit cu geanta femeii, ceea ce a dus şi la depistarea lui. Fiind arestat pentru mai multe scandaluri week-end-ul care a urmat, asupra sa au fost descoperite documentele tinerei agresate.

Românul de 21 de ani este acuzat de tentativă de viol, violenţă petrecută în urmă cu opt zile, şi furt. Acesta va fi adus joi în faţa instanţei.

×
Subiecte în articol: roman violenta furt nisa Franta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close