Antena 3 CNN Externe Un român aflat în vizită în Italia a fost împuşcat din greşeală. Află de ce

Un român aflat în vizită în Italia a fost împuşcat din greşeală. Află de ce

Un român aflat în vizită în Italia a fost împuşcat din greşeală. Află de ce
Sursa foto: Foto: infocurteadearges.ro
01 Noi 2011   •   21:18

Un român de 18 ani din Italia a fost executat în stil mafiot din greşeală. Ucigaşul, un italian care a vrut să îşi răzbune fiica moartă în urma unei supradoze, voia să omoare pe altcineva. Fata lui îşi procura drogurile dintr-o tabără de nomazi din Brescia, iar bărbatul a mers acolo şi a tras în primul om care i-a ieşit în cale: românul care era acolo în vizită la părinţi.
 
Totul a pornit de la o tragedie care a lovit o familie de italieni din Brescia, la sfârsitul lunii trecute. O tânară de 20 de ani a fost găsită moartă, pe scaunul din dreapta al maşinii sale. Rezultatul autopsiei a stabilit că drogurile i-au fost fatale.

Tatăl fetei, un italian de 50 de ani, cu mintea întunecată de durere, a vrut să se răzbune. A luat o puşcă de vânătoare şi s-a dus direct în tabăra de nomazi de la marginea oraşului Brescia, de unde aflase că fiica lui îşi procura stupefiantele. A îndreptat arma spre primul om care i-a ieşit în cale şi a tras asupra românului, de la nici trei metri distanţă.

Victima nu a avut nici o şansă. A murit după două zile la spital, deşi medicii l-au operat şi au încercat să-l salveze. Singura lui vină a fost că se afla în acel moment în tabăra de nomazi.

Ionuţ venise în vizită la părinţi, iar în momentul în care a fost împuşcat stătea de vorbă cu un cumnat. În urma lui a rămas o logodnică care este însărcinată în luna a noua.

Ucigaşul românului a fost arestat.








×
Subiecte în articol: roman ucis impuscat droguri razbunare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close