Antena 3 CNN Externe Un român din Irlanda, suspectat de complicitate la o crimă violentă

Un român din Irlanda, suspectat de complicitate la o crimă violentă

Un român din Irlanda, suspectat de complicitate la o crimă violentă
Sursa foto: Foto: credentialagent.com
de N.B.    |    03 Oct 2011   •   15:40

Un român care a fost martor la o crimă în Irlanda a ajuns după gratii. Românul a refuzat să dea detalii poliţiştilor despre crima pe care a văzut-o iar acum magistraţii irlandezi îi refuză chiar şi eliberarea pe cauţiune, pe motiv că bărbatul reprezintă un pericol public.

Florin Fitzpatrick, un român stabilit în Irlanda de peste zece ani, a fost luat pe sus de la locul de muncă. Bărbatul de 37 de ani, un fost agent de securitate, este bănuit că este complice la crima care a şocat un orăşel, în vestul Irlandei.

Un profesor irlandez care era şi proprietarul unui restaurant a fost găsit mort în localul său. Era legat la mâini şi prezenta urme vizibile de violenţă.

Judecătorul a refuzat să-i accepte eliberarea sa pe cauţiune, pe motiv că acuzaţiile aduse sunt foarte serioase şi există posibilitatea să îi fie aduse acuzaţii şi mai grave, la finalizarea anchetei.

Florin Fitzpatrick neagă însă orice implicare. În apărarea lui, avocatul spune că românul este bine integrat, având deja doi copii iralndezi.

×
Subiecte în articol: roman Irlanda crima
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close