Antena 3 CNN Externe Un român din Italia a vrut să se arunce de la etaj. Strategia incredibilă prin care a fost salvat de carabinieri

Un român din Italia a vrut să se arunce de la etaj. Strategia incredibilă prin care a fost salvat de carabinieri

Un român a vrut să se sinucidă într-un hotel din Roma, însă a fost salvat în ultima clipă de carabinieri.

Un român din Italia a vrut să se arunce de la etaj. Strategia incredibilă prin care a fost salvat de carabinieri
09 Iun 2020   •   17:43

Un tânăr de 27 de ani a vrut să se sinucidă, dar a fost salvat în ultima clipă de polițiștii italieni. Potrivit publicației Terzo Binario, românul s-a urcat la etajul al cincilea al unui hotel din Roma și a vrut să se arunce de la balcon, scrie stiridiaspora.ro.

Trecătorii martori la scenă au solicitat intervenția de urgență a poliției, iar când agenții au ajuns la fața locului l-au remarcat pe român deja aplecat peste balustradă.

Pentru a-l salva, agenții au aplicat o tactică inedită: au renunțat la uniformă și au intervenit în haine civile, tocmai pentru a nu crește și mai tare starea de agitație a tânărului.

Doi polițiști au intrat în cameră, au discutat în jur de 30 de minute cu românul și, într-un moment de neatenție al acestuia, unul dintre agenți a reușit să-l apuce și să-l tragă înapoi.

Oamneii legii nu au reușit să afle motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. Tânărul a fost transportat la spital, unde urma să fie supus mai multor teste.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close