Antena 3 Externe Un român din Marea Britanie și-a ucis șeful în prima zi de muncă. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață

Un român din Marea Britanie și-a ucis șeful în prima zi de muncă. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață

04 Iul 2018   •   18:01
Un român din Marea Britanie și-a ucis șeful în prima zi de muncă. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață

Românul care și-a ucis șeful în prima zi de muncă a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie.

Superiorul său, Masoud Esmailian în vârstă de 46 de ani a fost găsit de polițiști, pe 28 august 2015, în casa sa din Birmingham, după ce rudele, îngrijorate că omul nu mai dădea niciun semn de viață, au alarmat autoritățile.

Esmailian i-a oferit românului un loc de muncă în restaurantul său din Birmingham, după ce agresorul i-a cerut un job și un loc de cazare, scrie gazetaderomania.co.uk.

La sfârșitul primei zile de muncă, Esmailian a ridicat încasările și i-a spus agresorului că poate veni să locuiască în apartamentul său din West Midlands. Românul acceptat propunerea, iar când a ajuns la locuința bărbatului, el l-a înjunghiat în piept pe șeful său.

În fața judecătorilor, românul a recunoscut crima, dar a spus că a fost din autoapărare. Andrei Ilie a susținut că proprietarul pizzeriei la care a lucrat l-a amenințat cu un cuțit și a încercat să îl agreseze sexual.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close