Antena 3 CNN Externe Un român din Spania şi-a ucis soţia însărcinată şi a arătat cadavrul pe webcam

Un român din Spania şi-a ucis soţia însărcinată şi a arătat cadavrul pe webcam

Un român din Spania şi-a ucis soţia însărcinată şi a arătat cadavrul pe webcam
Sursa foto: Foto: www.gumtree.com
05 Apr 2011   •   12:47

Un român aflat în Spania şi-a ucis soţia însărcinată şi a arătat cadavrul pe webcam rudelor din România. Acestea au anunţat autorităţile, care au reuşit să-l aresteze înainte să-şi ucidă şi cumnata în vârsta de 13 ani.

Potrivit primelor informaţii, agresorul şi-a strangulat soţia şi i-a arătat cadavrul familiei sale pe Internet. Criminalul l-ar fi avertizat apoi pe socrul său că, sora victimei, în vârstă de 13 ani, va avea aceeaşi soartă.

Tatăl victimei a sunat însă imediat la poliţie, iar criminalul a fost ridicat de la domiciliu. Agresorul nu a opus rezistenţă. Autorităţile spaniole au fost ajutate de către Poliţia Română, care le-a furnizat informaţiile necesare pentru a-l putea aresta pe ucigaş.

 
 


Bărbatul a fost identificat ca Dorel Marcu, în vârstă de 21 de ani. Acesta este din zona Sibiului. Victima avea 19 ani şi era însărcinată în luna a cincea, informează adevarul.es. Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Madrid a precizat că arestarea a avut loc luni, în jurul orei 15:00, pe strada Granados, din Torrejon de Ardoz.

Surse oficiale au precizat că unul dintre motivele crimei ar putea fi faptul că femeia l-a anunţat pe soţ că vrea să divorţeze şi că este de fapt însărcinată cu alt bărbat.


×
Subiecte în articol: roman Spania ucis webcam
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close