Antena 3 CNN Externe Un român a ajuns la închisoare în Italia pentru o crimă comisă în stil mafiot

Un român a ajuns la închisoare în Italia pentru o crimă comisă în stil mafiot

Un român a ajuns la închisoare în Italia pentru o crimă comisă în stil mafiot
Sursa foto: Foto: freeimages.com
28 Dec 2015   •   22:20

Un român a ajuns după gratii în Calabria, pentru o crimă comisă în stil mafiot. Tânărul de 30 de ani e acuzat că a asasinat un italian la comanda cumnatului acestuia. Anchetatorii spun că victima a fost răpusă cu patru gloanţe, trase de român. Mai bine de o lună s-a ascuns românul de poliţiştii italieni. Cristian Dulan e acuzat că a comis asasinatul în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, în faţa casei victimei, un zidar în vârstă de 52 de ani.

L-a pândit pe italian şi l-a împuşcat de 4 ori, spun anchetatorii. Cumnatul victimei i-ar fi cerut românului să ucidă. Iar după crimă, cei doi au păstrat tăcerea. Abia în a treia zi de Crăciun, poliţiştii au aflat indicii care i-au condus la casa românului. L-au surprins chiar în momentul în care tânărul voia să arunce pe geam pistolul cu care şi-a executat victima. L-au arestat şi pe el, şi pe cumnatul italianului ucis.

Cumnatul italianului voia, se pare, să se răzbune, pentru că victima voia să divorţeze de sora sa şi a apelat la serviciile românului. Crima avut loc, de altfel, cu două zile înainte de înfăţişarea la tribunal.

Sursă: observator.tv.

×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close