Antena 3 CNN Externe Un român s-a instalat ilegal într-o vilă de 12 milioane de euro din Londra

Un român s-a instalat ilegal într-o vilă de 12 milioane de euro din Londra

Un român s-a instalat ilegal într-o vilă de 12 milioane de euro din Londra
Sursa foto: Foto: propertygocek.com
07 Ian 2011   •   15:45

30 de oameni, printre care şi un român, au ocupat ilegal o vilă de aproape 12 milioane de euro din Londra. Tinerii stau fără forme legale în unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din capitala britanică şi spun că au ales această soluţie pentru că legea din Regat este foarte blândă. Povestea lor a fost preluată de toată presa britanică.

Vila din nordul Londrei a fost cumpărată în iulie dar proprietarul nu a ocupat-o pentru că vrea să o renoveze. Casa a atras imediat câţiva tineri care dormeau pe unde apucau. Unul din ei a văzut că locuinţa nu este locuită aşa că a decis să şi-o însuşească.

La câteva zile, tot mai mulţi prieteni ai primilor aşa-zis chiriaşi s-au mutat în cartierul exclusivist. Majoritatea sunt din Estul Europei, iar unul din ei e chiar din România. Tânărul spune că are acest stil de viaţă fără ca părinţii săi din ţară să bănuiască ce se întâmplă.

Vila are zece dormitoare, băi cu marmură şi o bucătărie complet utilată aşa că oamenii spun că nu au de gând să plece prea curând. Asta pentru că, spun ei, legile din Marea Britanie sunt foarte blânde şi va mai trece mult timp până când vor putea fi daţi afară de proprietar.

 

 

×
Subiecte în articol: vila romani Londra
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close