Antena 3 Externe Un român scos de sub urmărire penală în România a violat de trei ori în Germania

Un român scos de sub urmărire penală în România a violat de trei ori în Germania

de S.T.    |    01 Noi 2019   •   08:08
Un român scos de sub urmărire penală în România a violat de trei ori în Germania
Sursa foto: Foto: pexels.com

Un bărbat scos de sub urmărire penală în România, a fost condamnat de un Tribunal din Germania pentru că a comis mai multe violuri.

Autorităţile de la Berlin au cerut ca individul să fie transferat în România, însă solicitarea a fost repinsă pe motiv că nu are discernământ şi potrivit legii române, aici nu răspunde penal.

Din acelaşi motiv, bărbatul a fost lăsat liber şi de procurorii din ţara noastră, deşi în 2010 a fost acuzat că şi-a sechestrat fosta soţie care s-a aruncat de la etajul 3 pentru a scăpa din mâinile bărbatului violent.

Ajuns în Germania, bărbatul a violat trei femei.

Fapte pentru care, în 2016, a fost condamnat şi internat într-un spital de psihiatrie, pentru a executa pedeapsa. Un an mai târziu, autorităţile germane au cerut statului român să aprobe transferul individului în ţară, ca să-şi ispăşească pedeapsa în penitenciar.

Curtea de Apel Cluj a respins solicitarea autorităților germane pe motiv că bărbatul nu are discernământ, deci nu răspunde penal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close