Antena 3 CNN Externe Un şef de stat consideră că homosexualii ar trebui DECAPITAŢI

Un şef de stat consideră că homosexualii ar trebui DECAPITAŢI

Un şef de stat consideră că homosexualii ar trebui DECAPITAŢI
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
27 Iul 2013   •   18:28
Dupa ce l-a criticat pe Barack Obama pentru ca solicita statelor africane sprijin in protejarea drepturilor persoanelor gay, la inceputul saptamanii, presedintele statului Zimbabwe face o noua declaratie homofoba, spunand ca homosexualii ar trebui decapitati.
 
Intr-un discurs sustinut in fata a mii de oameni prezenti la un eveniment, Robert Mugabe a spus despre homosexuali ca "sunt mai rai decat porcii, decat caprele sau decat pasarile" si ca ar trebui "sa li se taie capetele".
 
"Daca ii iei pe barbati, ii inchizi intr-o casa pentru cinci ani si ii pui sa faca doi copii, iar ei nu reusesc sa faca asta, atunci ar trebui sa le taiem capetele. Acest lucru incearca sa distruga neamul nostru, sa ne spuna ca John si John ar trebui sa se casatoreasca si ca Maria si Maria ar trebui sa se casatoreasca.
 
Baiatul asta nascut dintr-un parinte african, Obama, ne spune ca, daca vrem sa primim ajutor, ar trebui sa acceptam practica homosexualitatii. Niciodata nu vom face asta", a spus presedinte statului african Zimbabwe, conform pefata.ro.
 

×
Subiecte în articol: africa presedinte Barack Obama Zimbabwe
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close