Antena 3 CNN Externe Un şofer de taxi român îi acuză pe protestatarii Occupy Wall Street. Vezi ce îl deranjează pe taximetrist

Un şofer de taxi român îi acuză pe protestatarii Occupy Wall Street. Vezi ce îl deranjează pe taximetrist

Un şofer de taxi român îi acuză pe protestatarii Occupy Wall Street. Vezi ce îl deranjează pe taximetrist
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
18 Noi 2011   •   09:08

Protestele mişcării OWS au generat reacţii diverse din partea locuitorilor din New York, unii dintre ei aplaudând demonstranţii de la ferestrele deschise, alţii strigându-le "Ia-ţi un loc de muncă!", informează msbc.com. Un şofer de taxi român s-a plâns că aceştia îl împiedică să muncească.
   
Un trecător, Gene Williams, un broker în vârstă de 57 de ani, a glumit afirmând că este "unul dintre băieţii răi", dar că simpatizează cu demonstranţii. "Problema este că există o separare între bogaţi şi săraci care devine din ce în ce mai accentuată", a afirmat el.
   
Un şofer de taxi din New York Mike Tupea, de origine română, a declarat că maşina sa a fost blocată în mijlocul protestelor timp de 40 de minute.

"Trebuie să îmi câştig existenţa. Plătesc 1.000 de dolari pe 12 ore pentru acest taxi. Pierd bani în fiecare minut", a declarat el.

"Am toată simpatia faţă de această mişcare, dar lăsaţi-mă să îmi fac treaba, lăsaţi oamenii care muncesc să îşi facă treaba", a continuat el.
   
Manifestaţiile, deşi în mare parte paşnice, s-au soldat cu arestarea a cel puţin 300 de persoane şi rănirea a cinci ofiţeri de poliţie. Acestea au avut loc în numeroase oraşe americane, între care Los Angeles, Dallas, Portland sau Oregon pentru a marca două luni de la debutul mişcării.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close