x close

Un şofer de taxi român îi acuză pe protestatarii Occupy Wall Street. Vezi ce îl deranjează pe taximetrist

de Antena3.ro    |    18 Noi 2011   •   09:08
Un şofer de taxi român îi acuză pe protestatarii Occupy Wall Street. Vezi ce îl deranjează pe taximetrist Foto: INTACT Images/EPA

Protestele mişcării OWS au generat reacţii diverse din partea locuitorilor din New York, unii dintre ei aplaudând demonstranţii de la ferestrele deschise, alţii strigându-le "Ia-ţi un loc de muncă!", informează msbc.com. Un şofer de taxi român s-a plâns că aceştia îl împiedică să muncească.
   
Un trecător, Gene Williams, un broker în vârstă de 57 de ani, a glumit afirmând că este "unul dintre băieţii răi", dar că simpatizează cu demonstranţii. "Problema este că există o separare între bogaţi şi săraci care devine din ce în ce mai accentuată", a afirmat el.
   
Un şofer de taxi din New York Mike Tupea, de origine română, a declarat că maşina sa a fost blocată în mijlocul protestelor timp de 40 de minute.

"Trebuie să îmi câştig existenţa. Plătesc 1.000 de dolari pe 12 ore pentru acest taxi. Pierd bani în fiecare minut", a declarat el.

"Am toată simpatia faţă de această mişcare, dar lăsaţi-mă să îmi fac treaba, lăsaţi oamenii care muncesc să îşi facă treaba", a continuat el.
   
Manifestaţiile, deşi în mare parte paşnice, s-au soldat cu arestarea a cel puţin 300 de persoane şi rănirea a cinci ofiţeri de poliţie. Acestea au avut loc în numeroase oraşe americane, între care Los Angeles, Dallas, Portland sau Oregon pentru a marca două luni de la debutul mişcării.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati