Antena 3 CNN Externe Un șofer român de TIR a provocat un accident teribil în Austria. Greșeala uriașă pe care a făcut-o

Un șofer român de TIR a provocat un accident teribil în Austria. Greșeala uriașă pe care a făcut-o

O femeie a fost găsită aproape moartă în cabina TIR-ului unui şofer român care a răsturnat camionul, în Austria. Accidentul a avut loc duminică seara şi peste 90 de pompieri şi cadre medicale au intervenit la faţa locului.

Un șofer român de TIR a provocat un accident teribil în Austria. Greșeala uriașă pe care a făcut-o
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Dec 2019   •   18:57

Un grav accident de circulație grav a avut loc cu puțin înainte de ora 18.30, duminică, șoferul unui camion articulat românesc pierzând controlul volanului pe L154, în Biedermannsdorf, într-o curbă. Semiremorca încărcată cu 20 de tone de fructe și legume a intrat în șanț și s-a răsturnat.

În cabina camionului răsturnat salvatorii au găsit un bărbat și o femeie.

„Pasagerul a fost rănit într-un grad nedeterminat iniţial și a trebuit să fie salvat rapid. Șoferul a fost, de asemenea, rănit, dar era pe picioare şi comunica”, au spus autorităţile.

Pompierii au tăiat parbrizul cu un fierăstrău special și au eliberat-o pe femeie din cabina șoferului.

„Ambii pacienţi au fost predaţi echipei de urgenţă pentru îngrijiri suplimentare", a declarat şeful pompierilor, potrivit Observator.

După primul ajutor, femeia a fost transportată într-un spital cu elicopterul de urgență, în timp ce șoferul a fost dus la spital cu ambulanța.

Timp de câteva ore, pompierii, susținuți de polițiștii prezenți, au descărcat încărcătura camionului, abia atunci a putut avea loc recuperarea efectivă TIR-ului. Peste 100 de oameni au participat la acţiunea de deblocare a drumului, care a fost închis mai mult de 8 ore.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close