Antena 3 Externe Un student american şi-a plătit taxa la facultate cu bancnote de un dolar

Un student american şi-a plătit taxa la facultate cu bancnote de un dolar

18 Ian 2011   •   15:00
Un student american şi-a plătit taxa la facultate cu bancnote de un dolar
Sursa foto: Foto: Video News

Un student american a protestat faţă de creşterea taxei universitare printr-un gest asemănător cu cel al şoferilor din România. El şi-a plătit taxa universitară în bancnote de un dolar. Studentul a reuşit, astfel, să atragă atenţia că respectiva taxă este prea mare - peste 14.000 de dolari pentru un singur semestru.

Nic Ramos studiază la o universitate din Colorado. Când a văzut cât a ajuns taxa de studii, s-a hotărât să protesteze, măcar simbolic. S-a gândit că administratorii vor înţelege că suma este mare, dacă le va aduce o sacoşă plină cu dolari.

Funcţionarilor nu le-a venit să creadă când Nic le-a pus pe birou sacoşa cu 16 kilograme de dolari. Trei oameni au avut nevoie de aproape o oră ca să numere bancnotele. Prinţii lui Nic spun că au destui bani să-i plătească studiile, dar băiatul s-a gândit şi la colegii săi, mai puţin norocoşi.

Nic Ramos le-a promis funcţionarilor de la universitatea din Colorado că nu va repeta protestul şi în următorul semestru.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close