Antena 3 CNN Externe Un student de 18 ani și sora lui geamană s-au sinucis. Cadavrele celor doi au fost găsite în stradă

Un student de 18 ani și sora lui geamană s-au sinucis. Cadavrele celor doi au fost găsite în stradă

Un student de 18 ani și sora lui geamană s-au sinucis. Cadavrele celor doi au fost găsite în stradă
19 Dec 2018   •   09:58

Trupurile a două persoane au fost găsite fără suflare în stradă, iar din primele indicii ar reieși că s-au sinucis. Un student de 18 ani la aviaţie şi sora geamănă a iubitei lui s-au aruncat de la balconul unui bloc din Moscova, de la etajul al 12-lea.

Cadavrele celor doi adolescenţi au fost găsite în stradă, în faţa unui bloc din districtul 3 din capitala rusă. Poliţiştii au identificat victimele ca Nikita Şestakov, un student în vârstă de 18 ani la Institutul de Aviaţie din Moscova şi Sofia Pogosian, sora geamănă a iubitei tânărului.

Băiatul are a lăsat un bilet de adio, în timp ce în cazul fetei nu există încă un indiciu în acest sens, scrie cancan.ro.

Anchetatorii susţin că moartea lor este încă un mister, nu se ştie de ce au decis să se omoare.

Băiatul avea o relaţie cu o elevă de liceu, Saşa, însă, cu puţin timp înainte de tragedie, cei doi s-au despărţit. De altfel, în mesajul său de adio, Nikita Şestakov a dat de înţeles că faptul că iubita l-a părăsit a fost picătura care a umplut paharul.

×
Subiecte în articol: student sora cadavre anchetatori
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close