Antena 3 CNN Externe Un student iranian s-a declarat scârbit de Mahmoud Ahmadinejad pe care l-a numit demagog (VIDEO)

Un student iranian s-a declarat scârbit de Mahmoud Ahmadinejad pe care l-a numit demagog (VIDEO)

Un student iranian s-a declarat scârbit de Mahmoud Ahmadinejad pe care l-a numit demagog (VIDEO)
19 Dec 2008   •   11:33

În cadrul unui protest care a avut loc la universitatea Shiraz, orientat împotriva liderilor de la Teheran, un student iranian se declară scârbit de preşedintele Mahmoud Ahmadinejad pe care-l acuză de demagogie. Ali Larijani, preşedintele Parlamentului iranian, a fost de asemenea criticat în discursul tânărului, care a fost filmat cu un telefon la începutul lui decembrie, şi făcut public de site-ul LiveLeak.com.
?Astăzi nu am nicio întrebare pentru dumneavoastră (...), din cauza descalificării mai multor candidaţi înainte de alegerile parlamentare şi din cauza numeroaselor fraude din procesul electoral. Nu vă recunosc ca reprezentant al unui Parlamentului Islamic Iranian ilegal?, spune studentul, referindu-se la Ali Larijani, preşedintele Parlamentului.
Din sală se pot auzi strigăte care susţin discursul studentului iranian. Acesta continuă criticându-l pe Mahmoud Ahmadinejad, moment în care audienţa amuţeşte pentru câteva momente, doar pentru a reizbucni din nou. Însă, de această dată se aud exclamaţii de susţinere ale preşedintelui iranian.
"Sunt scârbit de trei lucruri: primul ? Mahmoud Ahmadinejad, sunt scârbit de sprijinul pe care i-l acordă lui Hugo Chavez şi de faptul că este un demagog, sunt scârbit de aura din jurul lui. Nu în ultimul rând sunt scârbit de el pentru că nu-i suport faţa?, mai spune studentul, pe fondul exclamaţiilor de sprijin pentru preşedintele iranian. ?Ahmadinejad noi te susţinem!?, se poate auzi din sală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mahmoud ahmadinejad protest student discurs
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close