Antena 3 CNN Externe Un tânăr român este suspect într-o crimă comisă în Tokyo

Un tânăr român este suspect într-o crimă comisă în Tokyo

Un tânăr român este suspect într-o crimă comisă în Tokyo
de M.T.    |    28 Feb 2013   •   13:30

Un român de 17 ani a fost reţinut de poliţie şi interogat, după ce o femeie a fost ucisă prin înjunghiere în Tokyo, a anunţat poliţia japoneză, citată de site-ul mainichi.jp.

Poliţia a primit un apel de urgenţă în primele ore ale zilei de joi, fiind anunţată că o femeie s-a prăbuşit în districtul Kichijoji. Aceasta fusese înjunghiată, iar decesul său a fost confirmat la spital.

Anchetatorii au declarat că doi tineri fuseseră văzuţi mergând în spatele victimei cu puţin timp înaintea atacului.

Deocamdată, poliţia a reţinut doar un român în vârstă de 17 ani, găsit în apropierea locului în care femeia a fost înjunghiată şi care purta haine similare cu ale celor doi.

Asupra adolescentului a fost găsit portofelul unei alte persoane, iar în momentul în care acesta a observat o maşină de poliţie a încercat să fugă, ceea ce i-a determinat pe anchetatori să-l oprească şi să-l interogheze.

Tânărul a recunoscut că era cu un prieten, acesta fiind acum căutat de poliţie.

Victima avea 22 de ani şi locuia în zona în care a avut loc atacul. Femeia avea răni de cuţit la spate şi la încheietura mâinii stângi, iar anchetatorii cred că a murit din cauza faptului că a pierdut mult sânge.

Deocamdată, poliţia este de părere că tânăra a fost atacată prin surprindere, pe la spate, fără a avea şansa de a se apăra, şi că scopul atacului a fost jaful.

Crima a avut loc la aproximativ 500 de metri distanţă de o grădiniţă, într-o zonă în general liniştită.

×
Subiecte în articol: crima injunghiere Tokyo japonia jaf
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close