Antena 3 CNN Externe Un tânăr s-a împuşcat accidental în cap în faţa prietenilor de pe internet. A zăcut în agonie ore în şir înainte să moară

Un tânăr s-a împuşcat accidental în cap în faţa prietenilor de pe internet. A zăcut în agonie ore în şir înainte să moară

Un tânăr s-a împuşcat accidental în cap în faţa prietenilor de pe internet. A zăcut în agonie ore în şir înainte să moară
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    05 Iun 2012   •   21:54

Un tânăr din Nebraska s-a împuşcat accidental în cap în timp ce-şi arăta pistolul prietenilor de pe internet, relatează Daily Mail.

Cei care au văzut tragicul incident nu au putut suna la 911 pentru că nu îi ştiau adevăratul nume, tânărul folosind un pseudonim în conversaţiile lui online.

Persoanele care îl cunoşteau pe Trevor George de pe internet au mărturisit că nu era prima oară când băiatul le arăta pistolul, însă niciodată nu fusese şi încărcat.

O persoană din Florida, care ştia adevărata identitate a tânărului, a văzut a doua zi dimineaţă pe chat discuţiile despre groaznicul eveniment şi a anunţat poliţia.

Incidentul a avut loc la începutul lunii martie, iar poliţia a declarat, după trei luni de investigaţii, că a fost un accident, nu o sinucidere.


×
Subiecte în articol: impuscat in cap Florida
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close