Antena 3 CNN Externe Un taximetrist de coşmar. A trecut cu maşina peste clientul cu care avea o dispută!

Un taximetrist de coşmar. A trecut cu maşina peste clientul cu care avea o dispută!

Un taximetrist de coşmar. A trecut cu maşina peste clientul cu care avea o dispută!
Sursa foto: Foto: ctoa.comze.com
22 Noi 2011   •   09:31

Răceala specifică britanicilor a luat o turnură aproape tragică în noaptea în care Mohammed Javed, un şofer de taxi de 45 de ani, şi-a folosit maşina drept armă pentru a se răzbuna pe Huw Lloyd, clientul cu care avea o discuţie în contradictoriu pe marginea tarifului perceput, informează Daily Mail.

Discuţia dintre cei doi bărbaţi a devenit violentă în momentul în care taximetristul şi-a lovit clientul, s-a refugiat în maşină, pentru ca apoi să îl calce fără rezerve.

Tânărul a fost târât câţiva metri, ajungând, într-un final, pe caldarâm, cu răni serioase la nivelul capului şi o mână ruptă, spre disperarea celor care au surprins incidentul.

Totul pare să fi pornit de la o discuţie în contradictoriu pe marginea tarifului pe care taximetristul l-ar fi perceput clienţilor săi, Huw Lloyd şi prietena sa, Polly Nicalaous, după o cursă de noapte prin oraşul englezesc Bristol.

Dramaticul incident a avut loc în data de 5 Aprilie, însă a fost făcut public abia după ce disputa a fost rezolvată în instanţă.

Pus în faţa faptelor sale deosebit de grave, şoferul şi-a recunoscut vina şi a fost condamnat la 6 luni de închisoare primind şi interdicţia de a se mai urca la volanul vreunei maşini timp de doi ani.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close