Antena 3 CNN Externe Un tren de pasageri a deraiat în nordul Indiei - cel puţin 107 de morți și 150 de răniți

Un tren de pasageri a deraiat în nordul Indiei - cel puţin 107 de morți și 150 de răniți

Un tren de pasageri a deraiat în nordul Indiei - cel puţin 107 de morți și 150 de răniți
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Noi 2016   •   17:50

UPDATE 17.50 - Bilanţul accidentului feroviar din India a crescut la 107 morţi şi peste 150 de răniţi, iar autorităţile au avertizat că numărul deceselor ar putea creşte, potrivit Reuters.

UPDATE: 11.00

Cel puțin 95 de oameni au murit și alți peste 150 au fost răniți după ce mai multe vagoane ale unui tren indian au deraiat în nordul statului Uttar Pradesh, duminică dimineață, au anunțat autoritățile citate de agenția indiană de presă ANI.

----------------------------

Cel puţin 60 de persoane au murit şi peste 150 au fost rănite în India după ce un tren expres de pasageri care circula între oraşul Patna (nord) şi Indore (centru) a deraiat duminică dimineaţa, lângă Kanpur, a anunţat poliţia statului Uttar Pradesh, în care s-a produs accidentul, transmite AFP, preluat[ de Agerpres.

"Bilanţul a crescut şi numărul morţilor este de 60, mai mult de 150 de persoane sunt rănite", a declarat Zaqi Ahmed, responsabil al poliţiei din oraşul Kanpur.

O informaţie similară privind numărul persoanelor decedate a fost transmisă şi de celelalte agenţii internaţionale de presă, care notează că cel puţin 14 vagoane au avut de suferit în urma accidentului. Numărul răniţilor variază însă în relatări, între circa 60-80 şi peste 150, operaţiunea de salvare fiind însă în desfăşurare.

Cauza tragediei, care s-a produs când majoritatea pasagerilor dormeau, nu este cunoscută încă.

AFP aminteşte că cel mai grav accident pe o linie feroviară indiană s-a produs în 1981, când s-au înregistrat 800 de morţi după ce un tren a căzut într-un râu.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close