Antena 3 CNN Externe Un tribut cu adevărat romantic dedicat soţiei decedate

Un tribut cu adevărat romantic dedicat soţiei decedate

Un tribut cu adevărat romantic dedicat soţiei decedate
Sursa foto: dailymail.co.uk
17 Iul 2012   •   12:43

Winston Howes a plantat mii de stejari într-un câmp din Gloucestershire, Marea Britanie, ca tribut adus soţiei sale mult iubite, Janet
Aceasta a decedat pe neaşteptate, cu 17 ani în urmă, din cauza unui atac miocardic, iar copacii sădiţi atunci au crescut şi s-au transformat într-o livadă splendidă, departe de freamătul local.
Rămas fără iubita lui consoartă, Winston a lăsat în mijlocul plantaţiei o pajişte în formă de inimă, unde vine  să se reculeagă în memoria celei dragi.

Pajiştea a rămas mult timp secretă, doar membrii cei mai apropiaţi ai familie ştiind de existenţa acestui loc. Accesul se face printr-o potecuţă întortochiată, la umbra arborilor.

Respectabilul domn Howes, 70 de ani, a povestit pentru dailymail că vârful inimii este îndreptat spre Wotton Hill, locul de naştere al lui Janet.
"În mijlocul pajiştei am plantat narcise, florile preferate ale soţiei mele. Primăvara, când înfloresc, este o oază de linişte, în care vin deseori pentru a mă reculege" a precizat britanicul.

Locul a fost descoperit întămplător, săptămâna trecută, atunci când Andy Collett efectua un zbor de agrement în balonul său cu aer cald.
"Am propriul meu balon şi din fericire îmi permit să zbor destul de des. Cu toate acestea, priveliştea cu inima din mijlocul pădurii a fost cea mai încântătoare din câte am văzut până acum, din înaltul cerului. Îmi pot imagina scenariul poveştii de dragoste, care stă în spatele acestei minunăţii" a spus Collett.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close