Antena 3 CNN Externe Un ucigaş din Marea Britanie a declarat "război până la moarte" Poliţiei (VIDEO)

Un ucigaş din Marea Britanie a declarat "război până la moarte" Poliţiei (VIDEO)

Un ucigaş din Marea Britanie a declarat "război până la moarte" Poliţiei (VIDEO)
07 Iul 2010   •   13:00

Poliţia britanică desfăşoară o operaţiune de mare amploare pentru capturarea unui individ acuzat că a ucis o persoană şi a rănit grav alte două. Bărbatul, abia eliberat din închisoare, a declarat "război până la moarte" Poliţiei, într-o scrisoare transmisă presei. 

Raoul Moat, un instructor de culturism de 37 de ani, a ieşit săptămâna trecută din închisoare, unde petrecuse 18 săptămâni pentru agresiune. El mai avea la activ 12 arestări. La doar două zile după eliberare, Moat l-a împuşcat mortal pe actualul iubit al fostei sale prietene şi a rănit-o grav pe aceasta. El a trimis, apoi, presei o lungă scrisoare în care acuza poliţia că l-a îndepărtat de prietenă şi, în general, i-a distrus viaţa.

Moat nu s-a oprit doar la ameninţări şi a împuşcat un poliţist care se afla într-o maşină de patrulare. Oamenii legii au decretat alerta generală: un orăşel unde se bănuieşte că se ascunde ucigaşul a fost, pur şi simplu, pus în stare de asediu.

Echipele înarmate ale poliţiei au căutat în pădurile şi casele părăsite din orăşel, dar, până acum, fără niciun rezultat. Poliţiştii nu au reuşit decât să aresteze doi bărbaţi despre care se credea că fuseseră luaţi ostatici de Moat, dar par să fie, de fapt, complicii săi.

Între timp, experţii se întreabă dacă agresivitatea individului nu a fost stimulată şi de steroizii pe care-i lua ca să-şi dezvolte muşchii, pe când era culturist.



Antena 3


×
Subiecte în articol: ucigas Marea Britanie razboi
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close