x close

Alec are 26 de ani și este virgin! Băiatul a omorât zece oameni pentru că se simțea ”frustrat sexual” - Cum s-a ajuns într-o astfel de situație

22 Oct 2019   •   11:34
Alec are 26 de ani și este virgin! Băiatul a omorât zece oameni pentru că se simțea ”frustrat sexual” - Cum s-a ajuns într-o astfel de situație Foto: Pixabay

Un șofer de 26 ani a intrat cu duba pe o alee pietonală din Toronto, Canada, a ucis 10 persoane și a rănit alte 16, pentru a se răzbuna pe femei. 

Alec Minassian a declarat că face parte dintr-un grup de virgini involuntari și că este furios pe femeile care l-au refuzat. Din cele zece persoane decedate, opt erau femei. Bărbatul a mărturisit că a folosit duba  pentru a ataca femeile și pentru a inspira alte atacuri de acest fel. „Cunosc bărbați pe internet care simt la fel ca mine, doar că le este frică să își exprime furia” , a declarat criminalul.

Bărbatul era parte a unuei comunități de virgini de pe internet, pe wesiteul 4chan, site cunoscut ca un loc în care extremiștii își exprimă „ideile”. 

VIDEO AICI

Sursă: Metro

 

 

Citeşte mai multe despre:

barbat omor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati