Antena 3 Externe Un ”zgârcit” se va ocupa de finanțele de la Casa Albă

Un ”zgârcit” se va ocupa de finanțele de la Casa Albă

17 Dec 2016   •   18:31
Un ”zgârcit” se va ocupa de finanțele de la Casa Albă

Preşedintele ales al Statelor Unite Donald Trump a anunţat sâmbătă că va numi un congresman republican cunoscut susţinător al reducerii cheltuielilor să fie directorul de buget al Casei Albe, informează agenţia DPA. 

Reprezentantul Carolinei de Sud Mick Mulvaney a fost ales să conducă Biroul de Buget şi Management, care elaborează propunerea de buget pentru preşedinte şi joacă un rol-cheie în reglementări. 

Servind în Congres din 2011, acest conservator fiscal a susţinut ţinerea în frâu a cheltuielilor, a argumentat împotriva deficitelor şi a făcut presiuni pentru un amendament la Constituţia Statelor Unite cerând bugete echilibrate. 

Într-un comunicat, Trump a declarat că Mulvaney va ajuta "să se facă alegeri inteligente cu privire la bugetul Americii, va aduce o nouă responsabilitate în guvernul nostru federal şi va reînnoi încrederea contribuabililor americani în modul în care 
le sunt cheltuiţi banii".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close