Antena 3 CNN Externe Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutări în România. Ce criterii trebuie să îndeplinească angajații

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutări în România. Ce criterii trebuie să îndeplinească angajații

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutări în România. Ce criterii trebuie să îndeplinească angajații
Sursa foto: Foto: Qatar Airways/ Facebook
04 Sep 2017   •   11:07

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anunțat că recrutează personal de cabină la București.

Compania aeriană va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare pentru însoțitori de zbor în București.

Cei interesați să participe la selecție trebuie să aibă cel puțin 21 de ani, înălțimea minimă de 212 centrimetri cu brațele ridicate și să aibă o sănătate și o condiție fizică bune.  
De asemenea, trebuie să fie absolvenți de liceu și să vorbească fluent limba engleză. Participanții la selecție trebuie, totodată, să fie dispuși să se mute la Doha, capitala Qatarului.

Potrivit stirileprotv.ro, selecția va avea loc la Hotelui Radisson Blu, de pe Calea Vitoriei din București, pe 10 septembrie, ămtre orele 9.00-17.00.
Participanii la selecție trebuie să poarte o ținută office, să aibă la ei un CV în limba engleză, o copie după pașaport, o fotografie tip buletin și una în picioare, în aceeași ținută office, și o copie după diploma ultimei școli absolvite.

×
Subiecte în articol: Qatar companie aeriana angajati
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close