Antena 3 CNN Externe Unde dai şi unde crapă! Fotografia care a devenit virală pe Facebook

Unde dai şi unde crapă! Fotografia care a devenit virală pe Facebook

Unde dai şi unde crapă! Fotografia care a devenit virală pe Facebook
Sursa foto: Foto: independent.co.uk
09 Apr 2015   •   11:48

O fotografie făcută de un brazilian într-o staţie de metrou a devenit virală peste noapte pe reţeaua de socializare Facebook, ca urmare a mesajului care o însoţeşte, scrie independent.co.uk.

Dacă utilizatorii Facebook se aşteptau să citească comentarii răutăcioase la adresa persoanelor cu orientări homosexuale, mesajul lui Nelson Felippe, care susţine că lucrează pentru Google Brazilia, avea să îi surprindă.

Citeşte mesajul care însoţeşte fotografia:

"Consider că fiecare ar trebui să facă ceea ce vrea cu viaţa lui. Dar consider că e absurd să fiu obligat să asist la o scenă ca asta. Ce fac oamenii în privat este treaba lor, însă ceea ce ei fac în public mă priveşte. Şi refuz să asist la scenă ca aceasta şi să o consider normală. Ei provoacă convenţiile sociale şi asta poate fi periculos. Dacă se întâmplă ceva tragic sau, mai rău, dacă cineva îşi pierde viaţa. Cine e de vină?

Ce s-ar întâmpla cu un copil care vede o astfel de scenă în fiecare zi?

Copiii vor crede că e normal să aştepţi metroul pe linia galbenă de pe peron. Aşa că, nu face ca tânărul din fotografie. Urmează exemplul celor două tinere şi stai dincolo de linia galbenă atunci când aştepţi metroul".




 
Não sou preconceituoso, acho que cada um faz o que quer da sua vida. Mas acho um absurdo eu ser obrigado a presenciar...

Posted by Nelson Felippe on 7 Aprilie 2015

×
Subiecte în articol: fotografie
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close