Antena 3 Externe Unde "facem" Revelionul? Vezi ofertele din România, în comparaţie cu cele din străinătate

Unde "facem" Revelionul? Vezi ofertele din România, în comparaţie cu cele din străinătate

06 Noi 2009   •   22:15
Unde "facem" Revelionul? Vezi ofertele din România, în comparaţie cu cele din străinătate

Agenţiile de turism se întrec în pachete turistice pentru oferta de Revelion. Ca şi în anii trecuţi, operatorii de turism oferă pentru sărbătorile de iarnă sejururi ieftine şi atractive atât în ţară cât şi în străinătate, notează Evenimentul Zilei.

Operatorii din turism se întrec în ofertele pentru Revelionul 2010. Au redus şi preţurile pentru a atrage un număr cât mai mare de turişti. Spre exemplu, dacă vă place Rusia puteţi opta pentru pachetul turistic de şase zile. Cazarea într-o cameră dublă, la un hotel de trei stele, cu demipensiune, costă 750 de euro de persoană.

Oferte disponibile pentru noaptea dintre ani sunt şi în Ucraina, unde patru nopţi de cazare într-o cameră dublă la un hotel de trei stele, cu demipensiune şi masă festivă, costă 475 de euro.

Tot în spaţiul slav, există oferte pentru Cracovia. Aici, pachetul turistic include trei nopţi de cazare într-un hotel de trei stele, cu mic dejun pe durata vacanţei. Totul la 152 de euro.

Dacă optaţi pentru Revelion la Viena trebuie să scoateţi din buzunare 240 de euro pentru patru nopţi de cazare la un hotel de 3 stele.

Pentru cei cu dare de mână, operatorii din turism au pregătit sejururi la Paris. Pachetul pentru cinci nopţi într-un hotel de trei stele, ajunge la 680 de euro. Preţul include biletul de avion dus-întors şi micul dejun.

Pentru cei care preferă destinaţiile interne, Braşovul poate fi opţiunea ideală. Un pachet cu două nopţi de cazare la un hotel de trei stele, în cameră dublă, cu mic dejun şi cină festivă la restaurant, costă între 149 şi 173 de euro de persoană.

Şi Sibiul le oferă turiştilor atracţiile unei foste capitale culturale europene. Aici, două nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi cină de Anul Nou, costă 127 de euro.


REVELIONUL ÎN STRĂINĂTATE

RUSIA - 750 de euro/persoană

- şase zile cazare
- hotel de trei stele
- mic dejun inclus

UCRAINA - 475 de euro/persoană

- patru nopţi cazare
- hotel de trei stele
- masă festivă inclusă

CRACOVIA - 152 de euro/persoană

- trei nopţi de cazare
- hotel de trei stele
- mic dejun inclus

VIENA - 240 de euro/persoană

- patru nopţi de cazare
- hotel de trei stele

PARIS - 650 de euro/persoană

- cinci nopţi de cazare
- hotel de trei stele

REVELION ÎN ROMÂNIA

BRAŞOV - 150 de euro/persoană

- două nopţi de cazare
- hotel de trei stele
- mic dejun
- cină festivă la restaurant

SIBIU - 127 de euro/persoană

- două nopţi de cazare
- hotel de trei stele
- mic dejun
- cina de Anul Nou

Antena 3Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close