Antena 3 CNN Externe Unde s-a urcat acest copil de doi ani îţi va da fiori. Explicaţia mamei sale este halucinantă

Unde s-a urcat acest copil de doi ani îţi va da fiori. Explicaţia mamei sale este halucinantă

Unde s-a urcat acest copil de doi ani îţi va da fiori. Explicaţia mamei sale este halucinantă
Sursa foto: Foto captura The Sun
04 Iul 2012   •   09:30

Ceea ce a fost în stare să facă acest copil dă fiori oricărui părinte. Un băieţel în vârstă de doi ani se cocoţase pe  buza balconului, aflat la o înălţime de peste 30 de metri, şi se juca în voie, fără să realizeze în ce mare pericol se afla.

Copilul a fost surprins pe buza balconului de o vecină care a alertat poliţia.

"Aveam inima la gură. Eram sigură că micuţul va cădea şi va muri" a declarat impresionată Debbie Green, femeia care a observat copilul pe balconul din zona Wyken, Coventry, din Marea Britanie, scrie The Sun.

"Am pus mâna pe telefon şi am sunat la poliţie iar soţul meu a luat camera de filmat cu zoom ca să ne convingem dacă este vorba despre un copil sau despre o păpuşă. Poliţia sosit la faţa locului după aproximativ şase, şapte minute, dar pe care le-am simţit ca fiind ore. Niciodată nu m-am simţit atât de speriată, a fost cumplit" a declarat aceasta.

"Mi-a fost teamă ca nu cumva să filmez moartea acestui copil. Am fost uimit de felul în care a reuşit să îşi menţină echilibrul" a declarat John Green, soţul femeii.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului, la etajul 8 al clădirii, au găsit-o pe mama băieţelului adormită în interiorul balconului.



Mama băiatului le-a declarat poliţiştilor că micuţul ar fi fost în siguranţă pentru că balconul ar fi fost închis cu o plasă împotriva porumbeilor. În plus, aceasta a declarat că nu adormise, ci făcea curăţenie în locuinţă iar prietenul ei ar fi trebuit să aibă grijă de micuţ.

"Este ridicol. Nu avea cum să îl ţină acea plasă" a declarat revoltată femeia care l-a zărit pe băiat pe blacon.

Poliţiştii nu au luat nici un fel de măsuri împotriva mamei.



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close