Antena 3 CNN Externe Ungaria. 14 români, răniţi într-un accident rutier. Unul dintre ei mai este în spital

Ungaria. 14 români, răniţi într-un accident rutier. Unul dintre ei mai este în spital

Ungaria. 14 români, răniţi într-un accident rutier. Unul dintre ei mai este în spital
Sursa foto: Foto: ladepeche.fr
de M.Z.    |    10 Sep 2011   •   18:16
Update 22.00 - Doar unul dintre românii răniţi în accidentul din Ungaria se mai află în spital, iar starea de sănătate a acesteia nu este gravă, potrivit informaţiilor furnizate, sâmbătă, autorităţilor consulare româneşti din Ungaria, informează Mediafax. Firma de transport proprietară a microbuzului a trimis deja un alt autoturism pentru continuarea călătoriei.

14 români au fost răniţi într-un accident rutier, care s-a produs, vineri noapte, în Ungaria, în apropiere de Pecel. Doi dintre români sunt în stare gravă.

Un camion a intrat într-un microbuz înmatriculat în România pe şoseaua de centură a Budapestei, a anunţat poliţia maghiară.

Şoferul camionului, un cetăţean ungur în vârstă de 50 de ani, a adormit la volan şi a lovit microbuzul din spate, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, Viktoria Kovacs, potrivit Mediafax.

Microbuzul, care avea la bord 19 pasageri, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-un canal de pe marginea şoselei. Persoanele rănite sunt cetăţeni români şi au fost transportaţi la trei spitale din Budapesta, a declarat Kovacs.

×
Subiecte în articol: raniti accident romani budapesta
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close