Antena 3 CNN Externe Ungaria, lider mondial la chirurgie plastică. Preţurile mici atrag clienţii din lumea întreagă

Ungaria, lider mondial la chirurgie plastică. Preţurile mici atrag clienţii din lumea întreagă

Ungaria, lider mondial la chirurgie plastică. Preţurile mici atrag clienţii din lumea întreagă
Sursa foto: Foto: ocamed.org
13 Mar 2012   •   07:22

Cu toate că trece prin una dintre cele mai mari crize economice din istorie, Ungaria reuşeşte să fie lider mondial la.....chirurgie plastică. Atât femeile cât şi doctorii spun că  asta vine din dorinţa de frumos şi perfecţiune a est europenilor. Iar preţurile sunt cu până la 30 % mai mici decât în alte ţări cu tradiţie în chirurgia plastică.

Chirurgia plastică era un lux pentru maghiari în perioada comunistă şi mulţi ani după aceea. Acum nimic nu mai opreşte femeile să treacă prin bisturiul doctorilor, ale căror afaceri au înflorit peste noapte. Este şi cazul doctorului plastician TAMAS ROZSOS, care depăşeşte acum 1000 de clienţi pe an.

La fiecare 100 de oameni există  2 chirurgi plasticieni, iar doctorii devin tot mai apreciaţi datorită experienţei şi diversităţii cazurilor cu care se confruntă.

Vestea abilităţii şi calităţii operaţiilor executate de doctorii maghiari a făcut înconjurul Europei. Multe femei aleg să vină în Ungaria datorită preţurilor, cu aproape 30 % mai mici decât în alte ţări europene.

Femeile din afara Ungariei spun că nu contează unde faci operaţia, atâta vreme cât rezultatul final este cel dorit şi sănătatea nu îţi este pusă în pericol.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close