Antena 3 CNN Externe Ungaria. Român arestat pentru o crimă comisă acum 17 ani

Ungaria. Român arestat pentru o crimă comisă acum 17 ani

Ungaria. Român arestat pentru o crimă comisă acum 17 ani
Sursa foto: Foto: flcsocialissues.blogspot.com
17 Apr 2011   •   17:35

Un român a fost arestat la Budapesta pentru uciderea, a unui antreprenor maghiar în urmă cu 17 ani, potrivit poliţiei de investigaţii criminale, citate de Mediafax.

Crima a avut loc în 1994, într-un cartier din nordul Budapestei, iar ancheta a fost finalizată un an mai târziu, însă căutarea ucigaşului nu a fost întreruptă. Victima avea 60 de ani.

Criminalul român care are acum 36 de ani, a fost identificat în decembrie 2010, pe baza amprentelor de la locul crimei. Acesta a fost prins în 7 aprilie, în urma cooperării cu autorităţile române, iar joi a fost extrădat în Ungaria.

Românul acuzat era muncitor pe un şantier la momentul comiterii crimei, unde victima era subcontractor. Bărbatul a recunoscut că a mers cu victima la locuinţa acesteia, unde s-au certat şi au început să se bată. El spune însă că în momentul în care a plecat din casa bărbatului, acesta era încă în viaţă.

De asemenea, românul mai este investigat pentru că ar fi furat de la victimă peste 3.000 de euro şi un autoturism BMW, care a fost găsit în Budapesta la scurt timp după crimă.

Conform declaraţiilor autorităţilor ungare, românul şi-a întemeiat între timp o familie şi nici nu încerca să se ascundă, pentru că nu ştia că este dat în urmărire.

×
Subiecte în articol: crima Ungaria arestat roman
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close