Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană BREXIT. Evaluări făcute de Ministerele Apărării și Internelor

BREXIT. Evaluări făcute de Ministerele Apărării și Internelor

BREXIT. Evaluări făcute de Ministerele Apărării și Internelor
26 Iun 2016   •   18:37

Miniştrii Apărării şi Internelor de la Bucureşti susţin că evaluează efectele referendumului prin care Marea Britanie a decis să iasă din Uniunea Europeană. Mihnea Motoc şi Petre Tobă speră ca şi de acum înainte colaborarea cu Regatul Unit să fie la fel de bună, scrie Digi24.

Mihnea Motoc, ministrul Apărării: „Important e modul în care vom continua colaborarea bilaterală cu Marea Britanie și n-avem niciun fel de motiv să credem că ce e extrem de solid și pregnant în această relație bilaterală, anume cooperare militară și pe linie de securitate care sunt la un nivel de excelență nu vor continua. Vor continua desigur.

Petre Tobă, ministrul de Interne: „Avem o relație bilaterală excelentă cu autoritățile de aplicare a legii din Marea Britanie. Chiar acum în Regatul Unit avem doi atașați de afaceri interne și șapte polițiști care desfășoară misiuni operative. Vom pune în continuare foarte mult accentul pe această relație bilaterală și vom vedea la finalul analizei care vor fi aceste concluzii.”

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brexit evaluare mihnea motoc Petre Toba
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close