Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană DOCUMENTUL pe care guvernul Marii Britanii REFUZĂ să îl publice. Arată care este numărul REAL al imigranţilor

DOCUMENTUL pe care guvernul Marii Britanii REFUZĂ să îl publice. Arată care este numărul REAL al imigranţilor

DOCUMENTUL pe care guvernul Marii Britanii REFUZĂ să îl publice. Arată care este numărul REAL al imigranţilor
de O.P.    |    05 Mar 2014   •   12:46

Deputații britanici au cerut guvernului condus de premierul David Cameron să publice un raport oficial care sugerează că posibilul impact al imigrației asupra Marii Britanii nu este atât de important cum s-a argumentat până acum, informează miercuri EFE.

Potrivit guvernului, 23 de britanici rămân fără loc de muncă la fiecare nouă imigranți care intră în țară. Totuși, emisiunea Newsnight a postului BBC a dezvăluit marți seară că guvernul a decis să nu publice un document intern care arată că această cifră susținută până acum este de fapt mai mică. Programul notează că documentul a fost realizat pe baza datelor furnizate de experți academicieni și de ministere, mai ales cel însărcinat cu imigrația.

Julian Huppert, deputat liberal-democrat (formațiune în coaliție cu conservatorii), a spus că este 'clar' că 'acest raport trebuia publicat cât mai repede posibil. Trebuia să avem cifrele corecte, așa putem lua deciziile corecte'.

În același sens s-a pronunțat și purtătorul de cuvânt al imigrației din partea laburiștilor, David Hanson, care a susținut că populația trebuia să aibă la dispoziție întreaga informație pe această temă pentru a putea 'judeca impactul imigrației asupra locurilor de muncă'. 'Trebuia să se facă în baza acestor date (concrete) și nu a unei retorici goale', a adăugat Hanson.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close