Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Marea Britanie, avertizată: "Nu se poate să primești tort, să mănânci tot tortul și să primești și un zâmbet de la cofetar"

Marea Britanie, avertizată: "Nu se poate să primești tort, să mănânci tot tortul și să primești și un zâmbet de la cofetar"

Marea Britanie, avertizată: "Nu se poate să primești tort, să mănânci tot tortul și să primești și un zâmbet de la cofetar"
29 Noi 2016   •   14:21

Premierul din Luxemburg, Xavier Bettel, a răspuns la un “bilet secret” în care ar fi fost descris planul autorităților britanice pentru Brexit.

Oficialul a avertizat că Marea Britanie nu poate să “primească tort, să îl mănânce pe tot și să primească și un zâmbet de la cofetar”.

Bilețelul în cauză a fost identificat de presa britanică, luni, în mâna unui important oficial conservator, când pleca de la o ședință a Departamentului pentru ieșirea din Uniunea Europeană.

Ulterior, Guvernul britanic a emis un comunicat prin care s-a distanțat de aceste bilete, care ar fi descris în detaliu strategia pentru Brexit.

“Aceste note individuale nu aparțin unui oficial guvernamental sau vreunui consilier. Ele nu reflectă poziția guvernului în relația cu negocierile pentru Brexit”, se arată în comunicatul citat.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close