Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Primarul Londrei: "Emigranţii TALENTAŢI sunt bineveniţi. Nu şi cei care vin pentru ajutorul nostru social!"

Primarul Londrei: "Emigranţii TALENTAŢI sunt bineveniţi. Nu şi cei care vin pentru ajutorul nostru social!"

Primarul Londrei: "Emigranţii TALENTAŢI sunt bineveniţi. Nu şi cei care vin pentru ajutorul nostru social!"
28 Noi 2014   •   12:56

Măsurile de limitare a numărului de emigranţi proveniţi din Uniunea Europeană "sunt rezonabile", este de părere primarul Londrei, Boris Johnson (foto).

Potrivit premierului britanic, David Cameron, emigranţii din UE nu vor putea solicita beneficii sociale în primul an petrecut în ţară, după cum relevă un comunicat oficial remis vineri presei.

Conform aceloraşi măsuri de limitare emigraţională, cei care nu reuşesc să-şi găsească un loc de muncă în primele şase luni de şedere vor fi expulzaţi.

"Ne dorim să creăm cel mai aspru sistem din UE pentru a gestiona cât mai eficient abuzul drepturilor de liberă mişcare de pe continent. Vrem ca europenii care vin aici să aibă asigurat un loc de muncă înainte ca ei să ajungă în Marea Britanie, nu să obligăm plătitorii de taxe britanici să-i susţină. Cei care vin din UE şi nu contribuie la buget, nu vor mai primi ajutor din partea autorităţilor. Iar cei care vin şi nu găsesc un loc de muncă în primele şase luni vot fi nevoiţi să plece din ţară", se arată în discursul premierului britanic.

"Londra s-a descurcat foarte bine datorită faptului că a reuşit să atragă oameni talentaţi, aşa că este vorba de o balanţă care trebuie echilibrată. Sunt încrezător că premierul Cameron va realiza acest echilibru", a mai spus primarul londonez, aflat într-o vizită oficială la Singapore.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close