Antena 3 Externe Uniunea Europeană Uniunea Europeană nu mai vrea să facă concesii Regatului Unit, în ceea ce privește Brexitul

Uniunea Europeană nu mai vrea să facă concesii Regatului Unit, în ceea ce privește Brexitul

20 Mar 2019   •   10:46
Uniunea Europeană nu mai vrea să facă concesii Regatului Unit, în ceea ce privește Brexitul

Bruxellesul a făcut multe concesii Regatului Unit în ceea ce priveşte retragerea din Uniunea Europeană şi nu poate oferi mai mult, a susţinut miercuri preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, citat de postul naţional de radio din Germania. 

Reuters a preluat de la Deutschlandfunk declaraţia lui Juncker: "Nu vor fi renegocieri, nu vor fi noi negocieri, nu vor fi alte garanţii în afara celor deja acordate". "Am venit intensiv în întâmpinarea Regatului Unit, nu poate fi vorba de mai mult", a insistat el. 

Juncker a afirmat că, din câte ştie, scrisoarea prin care premierul britanic Theresa May urma să ceară prelungirea pentru Brexit nu a fost încă primită la Bruxelles. Un purtător de cuvânt al cabinetului britanic anunţase că documentul va fi înaintat Uniunii Europene miercuri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close