Descoperire macabră! Unsprezece corpuri decapitate, găsite într-o rezervaţie naturală din Yemen

de A.M.P    |    14 Dec 2016   •   09:47
Descoperire macabră! Unsprezece corpuri decapitate, găsite într-o rezervaţie naturală din Yemen

Unsprezece corpuri decapitate au fost găsite într-o rezervaţie naturală din oraşul port Aden, în sudul Yemenului, a informat miercuri un site de ştiri locale, potrivit Reuters.

Site-ul Aden al-Ghad a precizat, citând o sursă de securitate din oraş, că cei unsprezece bărbaţi decapitaţi au fost găsiţi marţi seara în rezervaţia naturală al-Hiswa, în vestul oraşului Aden.

Pentru moment nu se ştie cine i-a ucis pe bărbaţi şi de ce, însă site-ul de ştiri a precizat că gradul de descompunere a cadavrelor sugerează că acestea au fost aruncate acolo în urmă cu o lună.

Al doilea cel mai mare oraş din Yemen este afectat de violenţe grave, în condiţiile în care grupuri armate, inclusiv Statul Islamic şi al-Qaida, continuă să-şi menţină influenţa la aproape un an şi jumătate după ce susţinătorii preşedintelui Abd-Rabbu Mansour Hadi, sprijiniţi de trupele unei coaliţii arabe, i-au alungat din oraş pe rebelii houthi, susţinuţi de Iran. Guvernul preşedintelui Hadi se luptă să restabilească securitatea în oraşul cu peste un milion de locuitori. Oraşul port Aden este sub controlul guvernului recunoscut pe plan internaţional aflat în exil în Arabia Saudită.

Cel puţin 10.000 de persoane au fost ucise în cele 20 de luni de conflict din Yemen, care a declanşat o criză umanitară în ţara afectată de sărăcie.

x close