Antena 3 CNN Externe Unsprezece militari dispăruţi, după prăbuşirea unui elicopter al armatei SUA

Unsprezece militari dispăruţi, după prăbuşirea unui elicopter al armatei SUA

Unsprezece militari dispăruţi, după prăbuşirea unui elicopter al armatei SUA
Sursa foto: Foto: globalsecurity.org
11 Mar 2015   •   12:55

Unsprezece militari americani au fost daţi dispăruţi după ce un elicopter al armatei SUA s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, în noaptea de marţi spre miercuri, la Baza Forţelor aeriene Eglin, din statul Florida, scrie Associated Press.
   
Şapte puşcaşi marini şi patru soldaţi au fost daţi dispăruţi în urma prăbuşirii elicopterului militar, într-o zonă vizată de o avertizare de ceaţă.
   
Oficiali de la baza militară au declarat că puşcaşii marini fac parte dintr-un grup de operaţiuni speciale de la baza Lejeune, iar soldaţii sunt de la o unitate a Gărzii Naţionale din Hammond, Louisiana.
   
Elicopterul a fost dat dispărut marţi seara, iar echipele de căutare au găsit fragmente ale epavei în cursul nopţii, a declarat purtătorul de cuvânt al bazei aeriene Eglin, Andy Bourland. "În acest moment toţi sunt daţi dispăruţi", a precizat el.
   
Bourland a adăugat că elicopterul decolase de la un aeroport din apropiere, situat în Destin, şi se alăturase altor aeronave pentru exerciţiul militar.
   
Elicopterul de tip CH-60 s-a prăbuşit în timpul unei misiuni de antrenament pe o plajă situată între Pensacola şi Destin, care este deţinută de armată şi folosită pentru teste.
 

×
Subiecte în articol: elicopter elicopter prabusit
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close