x close

Unul din cei mai bogaţi oameni din Rusia s-a alăturat partidului condus de Vladimir Putin

de Antena3.ro    |    20 Mai 2011   •   19:18
Unul din cei mai bogaţi oameni din Rusia s-a alăturat partidului condus de Vladimir Putin Foto: telegraph.co.uk
Alexander Lebedev, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia s-a alăturat coaliţiei lansată recent de premierul rus Vladimir Putin. Acesta a declarat că oamenii care au lucrat alături de el la campania anti-corpuţie din Rusia vor face demersurile pentru a se alătura partidului condus de Vladimir Putin, conform BBC.

Alexander Lebedev, un fost agent KGB, ca şi Putin, este considerat un liberal, fără teama de a critica Kremlinul şi deciziile luate aici. Unii analişti consideră că mişcarea face parte dintr-un plan al premierului Vladimir Putin, care se pregăteşte pentru al treilea mandat în fruntea Rusiei.

Lebedev a fost clasat de revista Forbes în 2008, ca unul din cei mai bogaţi oameni din Rusia, cu o avere estimată la acel moment de 3,1 miliarde de dolari şi pe locul 358 din topul celor mai bogaţi oameni din lume.

Lebedev este patron la patru publicaţii britanice, printre care The Independent dar şi London Evening Standard şi a fost implicat în afaceri cu fostul lider rus Mihail Gorbaciov.

Citeşte mai multe despre:

Vladimir Putin partid Rusia alegeri
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati