Antena 3 CNN Externe Unul dintre cei mai importanți consilieri ai lui Donald Trump este de părere că Statele Unite vor intra în război cu China

Unul dintre cei mai importanți consilieri ai lui Donald Trump este de părere că Statele Unite vor intra în război cu China

Unul dintre cei mai importanți consilieri ai lui Donald Trump este de părere că Statele Unite vor intra în război cu China
02 Feb 2017   •   10:26

Unul dintre cei mai importanți consilieri ai lui Donald Trump este de părere că Statele Unite vor intra în război cu China în următorii ani, conform Independent.

Steve Bannon este una dintre cele mai controversate persoane de la Casa Albă, care acum a primit puteri fără precedent, fiind în echipa apropiată de Donald Trump.

Bannon, fost șef al site-ului Breitbart, cunoscut pentru convingerile sale de extremă-dreapta și tendințele rasiste, sugerează că cele două puteri vor intra într-un conflict în Marea Chinei de Sud.

“Oricum mergem la război cu în Mare Chinei de Sud în următorii cinci – 10 ani, nu?”, susținea Bannon, într-un interviu din martie 2016.

“Nu există dubiu pe tema asta”, a completat oficialul.

Tensiunile dintre China și Statele Unite, dar și alte state, au crescut în ultimii ani în urma disputei teritoriale din Marea Chinei de Sud.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close