Antena 3 CNN Externe Unul dintre fiii lui Gaddafi ar fi murit în urma unui raid aerian. Vezi imagini din spital cu Khamis Gaddafi

Unul dintre fiii lui Gaddafi ar fi murit în urma unui raid aerian. Vezi imagini din spital cu Khamis Gaddafi

Unul dintre fiii lui Gaddafi ar fi murit în urma unui raid aerian. Vezi imagini din spital cu Khamis Gaddafi
Sursa foto: Foto: Videonews
21 Mar 2011   •   14:15
Ziarele opoziţiei libiene şi mai multe publicaţii arabe susţin că unul dintre fiii lui Muammar Gaddafi ar fi murit sâmbătă în timpul atacurilor coaliţiei. Khamis Gaddafi ar fi fost internat în stare gravă în spital după ce pilotul avionul în care se afla a prăbuşit intenţionat aparatul de zbor într-o clădire din capitala Tripoli. Khamis ar fi murit câteve ore mai târziu într-un spital din capitala libiană. Puterea de la Tripoli spune că cel de-al şaselea fiu al lui Gaddafi este în viaţă şi că vestea morţii sale este o născocire.

Khamis, în vârstă de 32 de ani, este unul dintre cei şase copii ai lui Gaddafi, informează Avionews.  El ar fi murit într-un spital din Tripoli, acolo unde era internat pentru tratarea unor răni suferite în urma atacului de sâmbătă, scrie sursa citată.

Potrivit Le Monde, Khamis Kadhafi, se afla la conducerea unei brigăzi a armatei care ataca oraşe controlate de opoziţie. Un pilot libian, Mohammed Mukhtar, a intrat sâmbătă cu avionul în complexul Bab al-Aziziya din Tripoli, acolo unde era Khamis cu familia. 

Vestea morţii lui Khamis nu este confirmată de guvernul libian.

Imagini apărute pe internet cu presupusul fiu al lui Gaddafi: 


Capitala Libiei a fost, în noaptea de duminică spre luni, ţinta raidurilor coaliţiei internaţionale împotriva regimului lui Muammar Gaddafi. O rachetăa distrus un imobil din incinta reşedinţei liderului libian. Acesta nu a fost rănit dar, potrivit analiştilor, atacul a fost menit să-l facă să înţeleagă că trebuie să cedeze. Gaddafi nu pare să fi înţeles mesajul deoarece îşi sfideazăadversarii în continuare şi îi ameninţă cu "un război îndelungat". 

Zeci de adep
ţi ai lui Gaddafi au înconjurat imediat reşedinţa, oferindu-se, de bunăvoie, să fie scuturi umane.

Surse ale coaliţiei au precizat că imobilul distrus adăpostea un centru de comandă şi de control al forţelor armate. Atacul şi-a propus, fără îndoială, să-l avertizeze pe Gaddafi că nu mai este în siguranţă nici măcar la el acasă

×
Subiecte în articol: deces spital
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close